Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Σκοπός και στόχος της Γιορτής:

Σκοπός και στόχος της Γιορτής:




Ο σκοπός μας είναι να δώσουμε ένα ακόμα βήμα και τρόπο έκφρασης στους πάνω από 80 συγγραφείς-παραμυθάδες που μοιράστηκαν μαζί μας και μαζί σας τα παραμύθια τους και μέσα από τις συλλογές που έχουμε εκδώσει αλλά και μέσα από τα προσωπικά τους βιβλία.
Η Γιορτή έχει ως στόχο μέσα από τα παραμύθια να αναδείξει και να διαδώσει την πολιτιστική παράδοση και κληρονομιά της Ελλάδας και της Κύπρου και του Ελληνισμού της διασποράς. Στόχος είναι το πρόγραμμα να περιλαμβάνει παραστάσεις αφήγησης, εικαστικά δρώμενα, θέατρο, ομιλίες, και η βάση της Γιορτής θα είναι οι παρουσιάσεις των συλλογών παραμυθιών και των προσωπικών βιβλίων με παραμύθια που έχουμε εκδώσει.
Εκτός όμως από αυτά περιμένουμε κάθε παραμυθά, έχοντας εκδώσει ή όχι τα παραμύθια του στις εκδόσεις μας να έρθει να τα μοιραστεί μαζί μας και μαζί σας στην γιορτή, με τον τρόπο που θα κρίνει εκείνος πιο κατάλληλο.
Σας περιμένουμε όλους σε μια τελείως διαφορετική γιορτή για τα παραμύθια γιατί εκείνο που έχει σημασία είναι η συμμετοχή όλων χωρίς κανένα περιορισμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου