Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Φόρμα για αποστολή μαζί με τα παραμύθια:


Φόρμα για αποστολή μαζί με τα παραμύθια:
Ονοματεπώνυμο: Τηλέφωνο επικοινωνίας (κινητό και σταθερό):
E_mail επικοινωνίας:
Προέλευση των παραμυθιών και καταγωγή:
Λίγα λόγια για τον τόπο:
[Η φόρμα με τα στοιχεία να υπάρχει και στο email και μέσα στο αρχείο με τα παραμύθια].






Όροι συμμετοχής:
• Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν για όλους.
• Οποιαδήποτε συμμετοχή δεν είναι σύμφωνη με όλους ανεξαιρέτως τους όρους συμμετοχής θα αποκλείεται από τη γιορτή με την έγκαιρη, όμως, ειδοποίηση με e-mail.
• Με την αποστολή του παραμυθιού του ο/η συγγραφέας αποδέχεται ότι το έργο του θα τεθεί υπό αξιολόγηση. Αποδέχεται επίσης ότι για τη συμμετοχή του στην Γιορτή, εφόσον επιλεγεί, δεν θα λάβει κάποιο υλικό αντάλλαγμα.
• Είναι αναγκαίο το παραμύθι να το παρουσιάσει ο ίδιος ο παραμυθάς. Η γιορτή είναι συμμετοχική. Χωρίς την παρουσία των ίδιων των παραμυθάδων δεν μπορεί να γίνει η γιορτή.
• Η συμμετοχή στο Γιορτή προϋποθέτει και συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παραπάνω όρων.
Κατά τη διάρκεια της γιορτής θα διατίθενται προς πώληση όλα τα βιβλία και οι συλλογές με παραμύθια που έχουν εκδοθεί από τις Εκδόσεις Συμπαντικές Διαδρομές μαζί με τα υπόλοιπα βιβλία των Εκδόσεων. Επίσης θα υπάρχει διαθέσιμο ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό των Εκδόσεων ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.

Η Γιορτή διοργανώνεται και στηρίζεται από το τμήμα «Αυτοέκδοση για συγγραφείς» των Εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές. Σε όλη τη διάρκεια της Γιορτής θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την Αυτοέκδοση από τους συνεργάτες μας.
Ενημερωθείτε για την αυτοέκδοση.
https://www.facebook.com/autoekdosi/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου